موضوع: "آموزش های کوثربلاگ"
اصطحکاک یا اصطکاک؟ مسئله این است.
یکشنبه 02/11/29
وقتی درسطح وب میچرخیم یا حتی با دوستانمان صحبت میکنیم کلمهی «اصطحکاک» زیاد به گوشمان میخورد. گاهیوقتها گوینده اگر بخواهد شدت درگیری را نشان دهد بیشتر بر حرف «ح» تاکید میکند.
خوب است بدانیم املاء درست این کلمه «اصطکاک» است و در ساختار خود «ح» ندارد. هرچند که شدت عمل بالا باشد یا ما بخواهیم تاکید بسیار زیادی بر آن داشته باشیم.
راهنمای ورود به وبلاگ
یکشنبه 02/02/17
راهنمای ورود به وبلاگ (بعد از تغییرات جدید سامانه یکپارچه احراز هویت)
باتوجه به پیاده سازی سامانه یکپارچه احراز هویت مرکزی برای تمامی سامانه های حوزه های علمیه خواهران، تمامی طلاب، کادر و اساتید که نام کاربری آن ها در کوثربلاگ، کد ملی ایشان بوده است، برای ورود به وبلاگ خود، گزینه ورود از سامانه یکپارچه را انتخاب نمایند. با انتخاب این گزینه، در صورتی که قبلاً احراز هویت را برای آن سیستم انجام داده باشید، بدون وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور، وارد محیط کاربری خود می شوید در غیراین صورت باید مراحل وارد کردن کدملی و شماره همراه …. را برای احراز هویت انجام دهید.
سایر کاربران (که نام کاربری آن ها کد ملی نبوده) گزینه ورود کاربران عمومی را انتخاب نمایند تا همانند گذشته با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور، به محیط کاربری خود وارد شوند.
- پی نوشت:
احراز هویت مرکزی چیست؟
به خاطر سپردن و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور برای استفاده از نرمافزارها و سامانههای متعدد در یک سازمان، زمان و انرژی زیادی از کاربران میگیرد و معایب متعددی دارد. با CAS یا SSO کاربر هنگام ورود به اولین سایت، یکبار نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد میکند و پس از آن میتواند تا مدتی (چندین ساعت) بدون وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور از سایتهای دیگر تحت مدیریت احراز هویت مرکزی هم استفاده کند. بازیابی و تغییر کلمه عبور هم میتواند به صورت یکجا و متمرکز انجام شود.
فراموشی کلمه عبور و دریافت رمز جدید
دوشنبه 99/09/10
اگر رمز خود را فراموش كرده و براي ورود به ميزكار خود دچار مشكل شدید مراحل ذیل را دنبال کنید:
بازیابی رمز جدید
ادامه »
اشتراک گذاری و بازنشر مطالب وبلاگ در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها
پنجشنبه 99/04/19
امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف به حدی رایج است که شاید کمتر کسی وجود داشته باشد که حداقل تجربه ورود به یکی از این محیط ها رانداشته باشد. سرعت تبادل اطلاعات یکی دیگر از ویژگی های عصر حاضر است. یکی از گزینه هایی که ارتباط بین این دو مقوله را برقرار می نماید اشتراک گزاری مطلب از یک محیط به محیط دیگر بدون نیاز به تایپ و ایجاد مجدد است.
کوثر بلاگ نیز این امکان را برای کاربران خود فراهم نموده است که برای آشنایی با آن با ما همراه باشید.
اشتراک گذاری مطلب از کوثر بلاگ به شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها
1- با استفاده از این امکان می توانید مطالب وبلاگ خود یا دیگران در برای مخاطبین خود در پیام رسان ها به اشتراک بذارید. این روش به بالابردن مخاطبین و آمارهای بازدید وبلاگ شما کمک زیادی می کند.
در صفحه اصلی وبلاگ خود، روی عنوان یکی از مطالب کلیک کنید (مطلب را باز کنید)
انتهای مطلب، شبکه ها و پیام رسان هایی که امکان بازنشر مطلب در آن وجود دارد را ملاحظه می کنید.
کافیست روی آیکون مورد نظر کلیک کرده تا بازنشر یا اشتراک گذاری مطلب انجام شود.
توجه داشته باشید برای اشتراک گزاری در هر محیط، باید عضو آن نرم افزار باشید.
2- لینک مطالب خود را که در وبلاگ منتشر کرده اید، کپی کنید و در شبکه های اجتماعی، گروه ها یا برای مخاطبین خود در هر شبکه ای می توانید ارسال کنید.
تهیه شده در سامانه کوثر بلاگ
با جستجوی وبلاگم در گوگل چه متنی نمایش داده شود؟
پنجشنبه 99/03/22
حتماً تابحال بارها نام وبلاگ خود را در گوگل جستجو کرده اید و مشاهده کردید که متنی هم زیر نام وبلاگتان نمایش داده می شود.
این متن چیست؟ از کجا می آید؟ چطور می توانید آن را تغییر دهید؟
این متن بعنوان توصیف و معرفی وبلاگ است که معمولا در دو سطر ظاهر می شود.
متنی که شما در تنظیمات وبلاگ خود برای موتورهای جستجو معرفی می کنید، زیر نام وبلاگتان نمایش داده می شود. در صورتی که اطلاعاتی وارد نکرده باشید، موتور جستجو به صورت خودکار، بخشی از آخرین مطلب شما را که رصد کرده، انتخاب و نمایش می دهد.
پس این متن، آخرین مطلب شما در وبلاگتان است و یا توصیفی که از قبل برای آن تعریف کرده اید.
چگونه متن دلخواهم را برای نمایش در گوگل تعریف کنیم؟
ابتدا متن کوتاهی برای توصیف وبلاگ خود در حد دو سطر بنویسید. و سپس از طریق دو قسمت زیر در وبلاگ خود تعریف کنید:
1- وارد قسمت تنظیمات شوید و در بخش درباره وبلاگ توصیف وبلاگ را وارد کنید.
2- در همان منوی تنظیمات، وارد زیرمنوی پیشرفته شوید. در کادر فراداده، توصیف وبلاگ خود را وارد کنید.