بازدید و راهکارهای افزایش آن را بهتر بشناسید!

افزایش بازدید وبلاگ


مقدمه

از آنجایی که اساس کار در استفاده از ابزارهای مناسب فضای مجازی از جمله وبلاگ نویسی دینی، رساندن حرف درست، به مخاطب است،  لازم است وبلاگ نویسان علاوه بر دقت در بروز رسانی و تهیه محتوا،  زمانی را هم به  این مقوله  تخصیص دهند.جهت آشنايي با ظرايف اين كار، با ما همراه باشد.

اهمیت بازدید

 هر چند وبلاگ نویسی دینی ثمرات قابل انکاری برای خود شخص دارد اما اگر تلاشی برای دیده شدن مطلب خود نداشته باشید، عملا  شما حاصل تلاش خود را بر کاغذی نگاشته و در دفتر یادداشت خود، دفن نموده و از هدف دور هستید. 

ملاك در بازديد مطلوب

اولین نکته ای که نیاز است به آن دقت داشته باشیم آن است که آمار وبلاگ به خودي خود اهميت ندارد. آنچه آمار بازديد وبلاگ را ارزشمند مي نمايد، ميزان استفاده از مطلب و محتواي شماست. بنابراين استفاده از روش هايي چون، درج كدهاي آزاد كه با رفرش وبلاگ در آمار آن موثرند، كم كردن تعداد مطالب در هر صفحه و افزودن به ميزان بازديدها، مطالب متعدد  و درج گروهی آن، استفاده از کلید واژه های نا مرتبط و موثر، محتوای غیر مستند و نه چندان شرعی جهت جلب رضایت مخاطب و  … آنچه افزايش دارد تنها امتياز و آمار وبلاگ است نه محبوبيت و استفاده محتوا. مطمئین باشیم مخاطب هشیار است و آمار  قابل توجه و امتیازما برای او عامل قضاوت در کیفیت نیست  و  اگر  وابسته به یک مجموعه دینی مانند کوثر بلاگ باشیم با این عدم دقت و روش نادرست به  دیدگاه  مخاطب در مورد گروه  و هدف آن  آسیب می زنیم. بنابراين  لازم است تا به پارامترهاي جدي تر و ارزشمند تر و سودمند برای گروه  و مجموعه خود فكر نماييم.

برخی عوامل موثر در بازدید حقیقی

به طور کلی و فارغ از نگاه صحیحی که  روش های افزایش بازدید را  شامل فعالیت هایی از جانب خود شما (مثل  تعامل با سایر وبلاگ نویسان، ااشتراک لینک، معرفی مطالب خود به قسمت مطالب منتخب و طلبه نوشت، باز نشر از طریق نرم افزارهای پیام رسان، شبکه های اجتماعی و سایر روش هاست) و دیگری بالا بردن توجه موتورهای جستجو به وبلاگ شما می داند، جمعا به برخی از این عوامل  اشاره می نماییم.

محتوا

تكراري بودن محتوا و درج محتواي سايت هاي برند و محبوب، در بازديد مطلوب اثر چنداني ندارد. مخاطب قبل از وبلاگ شما مطلب را از سايت اصلي مطالعه خواهد نمود.  لازم است محتوا متناسب با نياز مخاطب، غني، حتي الامكان كوتاه و جديد و توليدي باشد. منظور ما از توليدي هرگز توقع نوشتن و قلم زدن از همه نيست، هر كسي استعدادي دارد، گاهي درج تصويري متفاوت، خلاصه نمودن مطلب، تاليف، نكته برداري از كتاب ،  شيوه ارائه جديد،  تكميل محتوا، نقد محتوا و …  توليد محتوا محسوب مي شود.

نظم در بروز رساني

به مخاطب خود احترام بگذارید. اینکه شما یک روز تعداد زیادی مطلب منتشر نمایید، مدتی طولانی حضور نداشته باشید،  و کار وبلاگ نویسی شما برنامه دقیقی نداشته باشد، بازتاب خوبی از وبلاگ نویسی و هدفمندی شما نخواهد داشت و این مساوی با کم شدن بازدید های حقیقی

تخصص خود را انتخاب نمایید

برخی وبلاگ نویسان و سایت ها در مدت کوتاهی مثل 4 یا 5 سال فعالیت تبدیل به برندهای قابل توجه کشوری شده اند. شاید شما هم وقتی به قدمت وبلاگ نویسی خود برگردید این زمان از شروع کار شما گذشته است اما چرا موفقیت ما در این حد نیست؟  شاید یکی از دلایل آن نوشتن های حضور و غیابی است. با این توضیح که ما فقط به بروز رسانی  دقت داشته ایم اما به موضوع چندان دقتی نداشته و کشکولی کار کرده ایم. شاید بپرسید خوب دقت در مناسبت ها و نیاز و علاقمندی مخاطب، اجبارا ما را به این نحوه کار سوق می دهد. با شما مخالفم. شما می توانید موضوع محدودی داشته باشید مثل مهدویت و در مناسبت های مختلف  از بعد موضوع خود به قضیه نگاه کنید. مثلا روز پدر لازم نیست تبریک شما مثل همه یک بیت شعر و یا  یک جمله عاشقانه و … باشد. شما نقش مهدوی بودن پدر و یا پدران مهدوی و … را بررسی فرمایید. مخاطب هشیار هم به علایق خود دقت دارد و هم به این نکته که مطالعه پراکنده اثر خاصی نخواهد داشت. و عملا حضور در وبلاگ شما مصداق مطالعات پراکنده است و کم شدن بازدیدهای حقیقی.

با سلیقه تر باشید

فرمت محتوا و ظاهر وبلاگ هم اثر موثری در بازدید حقیقی دارد. افراط در کدهای آزاد، و شلوغ بودن بی حد نوار کناری و سربرگ و منو و … فقط خسته کننده است نه زیبا. قالب هایی با رنگ تیره، فونت های ریز و غیر نرمال، رنگ های زننده و تنوع رنگ متعدد در یک مطلب، مطالب متری(بسیار طولانی)، تصاویری که تمام پهنای صفحه را می پوشاند، تصاویری دلخراش و زننده که مناسب عموم نیست، به نمایش گذاشتن اعتقادات در حد افراط و … همه بازتاب حضوری غیابی بودن و عدم دقت و تا حدودی عدم احترام به مخاطب است و نتیجه آن کم شدن بازدید.

به نظرات ارسالی دقت داشته باشید

بازتاب کپی یک نظر کلیشه ای برای وبلاگ های متعدد احتمالا  این است که، مخاطب  تنها در وبلاگ شما برای تشکر حضور خواهد یافت و این بازدید حقیقی نیست. شما با نوع نظرات خود و نشانگرتوجه و دقت در محتوا، می توانید مخاطب را به وبلاگ خود دعوت نموده و با محتوا حضور او را تثبیت نمایید.


 سایر عوامل:

انتخاب عنوان مناسب (جدید، دقیق، کاملا مرتبط، شامل کلیدی ترین واژه های محتوا )، وقت شناسی(چه زمانی چه موضوعی کار شود بسیار موثر است)، انتخاب کلید واژه های مناسب و در زبان های مختلف و …هم راهکارهای موثری در بازدید است.

و مهمترین عامل اینکه  باور داشته باشیم که:

«… لَوْ أَنفَقْتَ مَا فِي الأَرْضِ جَمِيعًا مَّا أَلَّفَتْ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَكِنَّ اللّهَ أَلَّفَ بَيْنَهُمْ إِنَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ ﴿63﴾ / انفال »

«… اگر آنچه در روى زمين است همه را خرج مى ‏كردى نمى‏توانستى ميان دلهايشان الفت برقرار كنى ولى خدا بود كه ميان آنان الفت انداخت چرا كه او تواناى حكيم است ».

مابا نیت رضایت خدا تمام تلاش خود را به کار می گیریم و نتیجه را به او واگذار می کنیم. این یعنی همان توکل. تمام دل های عالم و گرایش های آن  در دست اوست و لا موثر فی الوجود الا الله.

افزایش بازدید وبلاگ 

 تهیه شده در سامانه کوثر بلاگ

لینک مرتبط:

افزایش ترافیک وبلاگ

  • 5 stars
    نظر از: شمس
    1402/05/13 @ 09:26:14 ب.ظ

    شمس [عضو] 

    عالی بود. خداقوت

  • 5 stars
    نظر از: زهره طاوسی
    1401/05/19 @ 08:56:00 ق.ظ

     

    سلام وصلوات خدمت همگی
    وتشکر از مطالب ارسالی مفیدتون

  • 4 stars
    نظر از: عقیق
    1399/03/02 @ 02:35:36 ب.ظ

    عقیق [عضو] 

    سلام علیکم.
    طبق مطلبی که درج شده من چندتا سوال داشتم که همیشه ذهنم درگیرش بود
    اینکه بهتره مطالب وبلاگ یه موضوع واحد داشته باشه و پراکنده و مناسبتی نباشه؟ تا حدودی به جواب رسیدم. اما حالا ما که تا اینجا وبلاگمون رو به هرمناسبتی به روز کردیم و طبق روال خاصی پیش نرفتیم باید چیکار کنیم؟ منظور موضوع کلی هست یا اینکه دسته بندی واحد داشته باشه فرضا شب نوشت هایی که خودم در وبلاگ درج میکنم؟

  • 5 stars
    پاسخ از: kiani
    1399/03/07 @ 08:48:31 ق.ظ

    [عضو] 

    با سلام و احترام
    اینکه بهتر است چگونه باشد، از چه نظر بهتر؟ این شما هستید که سیاست آن را تعیین می کنید. قطعاً حسب شرایط روز و مناسبت ها و اتفاقات و جریان ها و ….، موضوعاتی که در وبلاگ کار می شود متفاوت خواهد بود. اما نحوه پرداختن به آن ها بهتر است دارای رویه مشخصی باشد. اگر وبلاگ شما حاوی دست نوشته و مطالب تولیدی خودتان است، هیچ ایرادی ندارد در موضوعات و زمینه های مختلف و پراکنده مطلب بنویسید و منتشر کنید. به راحتی با ابزار موضوع بندی، می توانید آن ها را دسته بندی کنید.
    اما اگر ماهیت وبلاگتان قرار است تغییر کند و مثلا سبک خاصی از محتوا مد نظرتان باشد، بهتر است وبلاگ جداگانه ای در نظر گرفته شود. مثلاً اگر روی جملات کوتاه و کوتاه نوشته کار میکنید، وبلاگ دیگری که کاملاً در برگیرنده اینگونه محتواست، نیاز دارید. شاید بخواهید وبلاگی با ماهیت عکس نوشته داشته باشید و در این راستا، تصاویر مختلف و متعددی داشته باشید. پس برای این موضوع هم بهتر است وبلاگ دیگری در نظر بگیرید. هرچند همه این موارد را هم می شود در یک وبلاگ، موضوع بندی و دسته بندی کرد، اما همه اینها به خود شما بستگی دارد که تا چه اندازه میخواهید از یک الگو، محتوا داشته باشید.

  • نظر از: قتیل العبرات
    1396/08/03 @ 08:41:04 ب.ظ

    قتیل العبرات [عضو] 

    سلام علیکم خداقوت مطلب نکات مهم و آموزنده ای بود. ممنون از راهنماییهای دلسوزانه شما بزرگواران

  • مدیر النفیسه
    نظر از: مدیر النفیسه
    1396/07/30 @ 01:23:58 ب.ظ

    مدیر النفیسه [عضو] 

    سلام علیکم
    بابت ارائه این مطلب مفید و آموزنده ، سپاسگزارم .
    موفق باشید .

  • 5 stars
    نظر از: مدرسه امام جعفر صادق (ع) شاهرود
    1395/11/01 @ 05:08:12 ب.ظ

    مدرسه امام جعفر صادق (ع) شاهرود [عضو] 

    با عرض سلام و احترام
    بابت ارائه این مطلب مفید و آموزنده ، سپاسگزارم .
    موفق باشید .

  • نظر از: مریم
    1395/10/22 @ 08:09:27 ق.ظ

    مریم [عضو]

    مفید بود
    متشکرم

  • مرضيه موسوي ندوشن
    نظر از: مرضيه موسوي ندوشن
    1395/04/22 @ 02:37:37 ب.ظ

     

    با سلام ،مطالب اموزنده ای بود.ممنون

  • نظر از: صهباء
    1395/04/20 @ 12:03:00 ب.ظ

    صهباء [عضو] 

    سلام
    بسیار سپاسگذارم.

  • 5 stars
    نظر از: حکیمه سپاهان شهر
    1395/04/16 @ 01:47:16 ب.ظ

    حکیمه سپاهان شهر [عضو] 

    با سلام
    مطلب عالی و قابل تأمل بود. تشکر

  • 5 stars
    نظر از: مدرس
    1395/04/01 @ 11:03:00 ب.ظ

    مدرس [عضو] 

    سلام
    خدا قوت
    به خوبا سر میزنید مگه ما بدا دل نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    زیر سایه اقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف عاقبت بخیر باشید
    التماس دعای ویژه بخصوص در شب های قدر

  • 4 stars
    نظر از: عاطفه اسلامي
    1395/03/02 @ 04:44:10 ب.ظ

     

    آقاجان بیا…بیا که آدمیان سخت محتاج ناجی گریهای توهستند… بیاکه خشک شداین چشمه اشک بیاوقدم برچشمان ماگذار…
    آقاجان بیا که کودکان به جای اینکه لالایی مادران گوش آنهارابنوازد صدای انفجاربمب وموشک درگوش آنهامیپیچد…
    بیا تا زمانی که این چشمها در انتظار یوسفش سوی خود را از دست نداده…
    بیا که دیگر هیچ کودک بی گناهی مقابل چشمان مادر، جان ندهد…*اللهم عجل لولیک الفرج*

  • اسما پايمرد
    نظر از: اسما پايمرد
    1395/02/28 @ 05:41:43 ب.ظ

     

    سلام ممنونم ازمطالب شمااستفاده میکنم

  • ...
    نظر از: ...
    1395/02/21 @ 12:25:46 ق.ظ

    ... [عضو] 

    سلام خسته نباشید.همه نکاتی که شما ذکر کردین درست هست.ولی فرصت به اندازه کافی برای اینکه یک وبلاگ خوبی بنویسیم،وجود ندارد.

  • 3 stars
    زمانی
    نظر از: زمانی
    1395/02/17 @ 07:36:37 ق.ظ

    زمانی [بازدید کننده]

    سلام.مطلب بسیارعالی بود..

  • 1 stars
    نظر از: مدرسه علميه فاطميه كرمان
    1395/02/07 @ 01:41:11 ب.ظ

    مدرسه علميه فاطميه كرمان [عضو] 

    باسلام ،تشکر از راهنمایی های شما

  • 2 stars

    حضرت زینب سلام الله علیها میناب [عضو] 

    باسلام وخداقوت از مطالب آموزشی شما استفاده خواهیم کرد.ممنون

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.