فواید وبلاگنویسی
معمولا تا صحبت از وبلاگنویسی میشود، آدمهای پیدا میشوند که این سؤال را مطرح میکنند: «که چه بشود؟»
بسیاری از این افراد شناخت درستی از وبلاگنویسی ندارند و تصور میکنند وبلاگنویسی محدود به پستهای کوتاه شاعرانه و عاشقانه و نقل جسته گریخته خاطرات میشود.
معدود افرادی هم که میدانند وبلاگنویسی چه جایگاهی دارد، بهانه میکنند که وبلاگنویسی وقت و انرژی فوقالعادهای میخواهد، در صورتی که این روزها را همین افراد را میبینیم که ساعتها در محیط وایبر مشغول گفتگوهای غالبا بیهوده و وقتگیر میشوند.
اما در این پست میخواهیم با هم بررسی کنیم که وبلاگنویسی چه فوایدی دارد.
در این نوشته منظور ما از وبلاگنویسی یک جریان مستمر، پایدار و هدفدار است که منجر به تولید محتوا، بیان کردن نظرات و نقدهای عمیق، ترجمه و پدید آوردن مطالب خوب علمی باشد. به عبارتی ما وبلاگنویسی حرفهای و نه وبلاگنویسی تفننی را مد نظر داریم.
فواید وبلاگنویسی
۱- شما میتوانید تبدیل به یک برند شخصی شوید: در صورتی که چند سالی کار کنید و مدام مطالب سطح بالا تولید کنید، تبدیل به یک برند خواهید شد، طوری که نظر شما برای مردم مهم میشود و مردم دوست دارند، در مورد همه رویدادها و پدیدهها نظر و دیدگاه شما را بدانند.
۲- شبکه شدن با افراد ارزشمند: معمولا ما در زندگی عادی، خیلی کم پیش میآید که دوستانی با نظرها و دیدگاهها و اهداف نزدیک پیدا کنیم. افرادی که دوست ما در دنیای فیزیکی هستند، خیلی وقتها فرسنگها با ایدهآلهای ما فاصله دارند و با علایق ما بیگانهاند.
اما بعد از مدتی وبلاگنویسی، در روندی آهسته، شما به تدریج کسانی را پیدا میکنید که از نظر فکری به شما نزدیک هستند.
اصلا نیاز نیست که تعداد این افراد بیشتر باشد، کافی است که ده نفر از چنین دوستانی داشته باشید، تا دیگر حس غربت نکنید.
۳- تکامل شخصی: وبلاگنویسی به معنی واقعی کلمه میتواند از شما آدم بهتری بسازد. اگر شما پستهای محققانه و نه پستهای سطحی بنویسید، به تدریج یاد میگیرید که در مورد هر چیزی به صورت ژرف اندیشه کنید، تحقیق کنید، فکتها را کنار هم بچینید. به تدریج یاد خواهید گرفت که همین ویژگی را وارد زندگی خود هم بکنید و آدمی تکانهای نباشید.
۴- خودشناسی: با وبلاگنویسی به تدریج شما با اهداف و امیال مخفی و واقعی خود آشنا میشوید.
در حین نوشتن پستها، شما به تدریج سیری در «هرمهای نیازهای فردی» میکنید، به خودشکوفایی میرسید و به آنجا میرسید که ایجاد دنیایی بهتر برای همه، هدف غائیتان میشود.
۵- شهرت و افتخار: اما یک چیز خوب و شاید هم مزاحم در وبلاگنویسی رسیدن به شهرت و افتخار است، شماری از ما این مطلب را دوست داریم، بعضی از ما هم نه.
۶- پول: البته برای رسیدن به پول شما باید مهارتها و تواناییهای زیادی کسب کنید و بدانید که چطور باید بازاریابی کنید و با توجه به جو ایران، چطور امور مالی را بومی کنید.
در ایران تعداد وبلاگنویسهایی که از این محل، صاحب درآمد جانبی میشوند، بسیار انگشتشمار است.
۷- اعتماد به نفس: آدمی خجول و درونگرا هستید؟! وبلاگنویسی میتواند به تدریج باعث اعتماد به نفس شما شود. وقتی پستهای شما و اندیشه ارزشمند پنهان شما، به تدریج از سوی انبوهی از خوانندهها کشف شود، شما به ناگاه متوجه میشوید که یک آدم حاشیهای بیارزش نیستید، بلکه برعکس میتوانید افکار عمومی را هم جهت بدهید.
۸- توانایی کنترل احساسات و عواطف: با وبلاگنویسی به تدریج یاد میگیرید و تجربه پیدا میکنید که نوشتن پستهای تکانهای و اظهار نظرهای شتابزده، با عکسالعمل منفی خوانندهها روبرو میشود.
بنابراین یاد میگیرید که به جای سیاه و سفید دیدن، خاکستری ببینید و از منظرهای مختلف به پدیدهها و رویدادها نگاه کنید، خودتان را به جای افراد مختلف بگذارید و منصف باشید و در بعضی از موارد هم «مصلحتگرا» باشید و با اظهار نظرهای دپلماتیک، از کنار چیزهایی که نمیشود در مورد آنها به وضوح صحبت کرد، بگذرید!
۹- متفاوت باشید: میخواهید به جای سر کردن در فیسبوک و وایبر کار ارزشمندی انجام بدهید؟ وبلاگ بنویسید!
۱۰- مدیریت زمان: شرط وبلاگنویسی منظم آن است که بتوانید مدیریت زمانی خوبی داشته باشید، اوقات مرده خود را به حداقل برسانید و در ساعاتی که آنلاین هستید به جای وبگردی بیبرنامه، متمرکز باشید.
۱۱- دانشمند و فرزانه و سخنور شوید: لازمه وبلاگنویسی موفق آن است که برای نوشتن هر پست به منابع مختلف سر بزنید، آنها را با دقت بخوانید، نتیجهگیری کنید. برای وبلاگنویسی باید دانش زبان انگلیسی خوبی داشته باشید و درک مطلبتان را هم توقیت کنید.
شما باید مهارتهای نوشتاری خود را ارتقا بدهید و دایره واژگان خود را توسعه بدهید و تمرین مرتب همه این کارها در قالب وبلاگنویسی، شما را آدمی حکیم و البته فرزانه میکند.
شما علاوه بر اینکه منبعی از دیتاهای خوب میشوید، توانایی استدلال و بحث و مناظره پیدا میکنید. میتوانید از زوایایی بدیع به رویدادها نگاه کنید و در مهمانیها و جلسات، چشمها را خیره کنید!
منبع: یک پزشک - با تلخیص
1398/06/30 @ 05:38:13 ب.ظ
یا کاشف الکروب [عضو]
با سلام و احترام و تشکر از راهنمایی های شما. موفق باشید./ التماس دعا
1393/08/22 @ 05:46:03 ب.ظ
سندس [عضو]
ممنون
میشه به این مطالب این مورد رو اضافه کرد:
امکان تبلیغ در دنیای مجازی که البته وظیفه همه ماست
__________
بله و صدالبته :)
ممنون از شما
1393/08/21 @ 10:17:41 ب.ظ
زهرا [عضو]
عالی بود…و بسیار مفید
1393/08/21 @ 07:00:49 ب.ظ
ربیع الانام [عضو]
سلام ، مطالب خوبی بود
متاسفانه عادت کردیم به کپی و پیست کردن مطالب ووقت کمی برای مطالب وبلاگ مون میذاریم واقعا دلم میخواد خودم بنویسم مطالبم از تلاش خودم باشه ولی کم نویسی هم از خصوصیات خیلی از طلاب هست عادت به نوشتن نکردیم مگر در حد یه پایان نامه و … انشالله تلاش بیشتری میکنیم
ببخشید ممکنه مطالبی در مورد تفاوت گذاشتن مطلب در وبلاگ با سایت یا شبکه های اجتماعی بذارید . ممنون