چگونه یک آدرس مناسب برای سایت (وبلاگ) خود انتخاب کنیم؟
همه کاربران اینترنت می دانند ابداع يک نام براي وب سايت، وبلاگ يا نام کاربري سخت تر از چيزي است که تصور مي رود زيرا اين نام بايد به گونه اي انتخاب شود که به ياد سپردني بوده و کاربر سال آينده از آن متنفر نباشد.
ديگر هيچ نام خوبي براي سايت (وبلاگ) موجود نيست!
اين جمله را بارها از زبان ديگران شنيدهايم و بيشتر به اين معناست كه تمام نامهاي مناسب قبلا اشغال شدهاند. البته منظور از نامهاي مناسب، نامهاي كوتاه، شيك و گویا است. اما اگر كمي خلاق باشيم همواره ميتوانيم نامي را كه مناسب سايتمان باشد انتخاب کنیم.
قبل از اینکه شما بخواهید نام دامین مناسبی را برای سایت (وبلاگ) خود انتخاب کنید خواندن نکات ذیل بسیار ضروری و مهم می باشد.
1- بهتر است نام انتخابی کوتاه باشد تا سریع ذهن بتواند آن را به خاطر بسپارد. از بکاربردن کلمات طولانی خودداری کنید.
2- نام دامینی را انتخاب کنید که راحت و ساده اما با معنی باشد یعنی تلفظ و تایپ آن ساده و صریح باشد و کاربر دچار غلط املایی نشود.
3- از کلمات کلیدی اصلی فعالیت خود در نام دامنه استفاده کنید.
4- تا جایی امکان دارد از کلمات دری و پشتو در نام دامنه استفاده نکنید و از معادل انگلیسی آن بهره بگیرید.این کار دلایل زیادی دارد یکی از ساده ترین دلایل آن این است که نام دامین همانند کلمه ای کلیدی برای سایت شما می باشد. برای مثال در صورتیکه شما سایتی برای فروش دارید کلمه shopping بسیار عامیانه تر می باشد.
5- تا جایی که امکان دارد از کلماتی که به “ه” ختم میشوند یا در آنها حرف “او” استفاده شده برای نام دامنه خود استفاده نکنید. چون کاربر ممکن است دقیقا نام دامنه را به خاطر نداشته باشد و به طور مثال اگر نام دامنه شما saveh است save وارد کند و یا اینکه نام دامنه شما barun است و کاربر baroon وارد میکند.
6- در نام دامنه فقط میتوانید از حروف انگلیسی، خط تیره و اعداد استفاده کنید که بهتر است از خط تیره و اعداد نیز بهره نگیرید.
رعایت موارد فوق میتواند کمک زیادی زیادی به انتخاب نامی مناسب برای سایت (وبلاگتان) کند.
با اين همه در صورتي که نام انتخاب شده مفهوم عميقي داشته باشد مي توان بدون در نظر گرفتن همه قوانين و معيارها آن را به عنوان نام نهايي يک وب سايت (وبلاگ) انتخاب کنید…
1399/03/19 @ 09:04:42 ق.ظ
نشاط اندیشه [عضو]
لطفا کل جزوه آموزش کار با کوثربلاگ به صورت یکجا در قسمت آموزش استفاده از کوثربلاگ بارگذاری کنید تا استفاده کنیم .
1399/03/20 @ 05:18:10 ب.ظ
kiani [عضو]
با سلام و تشکر
شما همواره می توانید آخرین نسخه جزوه کوثربلاگ را از دو طریق زیر به راحتی دریافت کنید:
1- در میزکار وبلاگتان، وارد منوی راهنما شوید.
2- و یا از طریق مراجعه به نشانی زیر:
https://support.kowsarblog.ir/جزوه-آموزش-وبلاگ-نویسی-کوثر-بلاگ